A VARRÁS ALAPJAI

7 részes videó sorozat

Szerezd meg a számtalan hasznos tippet tartalmazó videó sorozatot, hogy te is mielőbb a boldog hobbivarrók népes táborát erősíthesd!

CREATED BY YOU

Manapság, amikor a fiatalok csak néhányszor viselik a megvett ruhát – és tehetik,hiszen rengeteg alacsony minőségű, olcsó ruha kapható az üzletekben – valljuk be ez bizony megterheli a környezetünket. Viszont egy elkészült saját ruhára más szemmel néz az ember, mert értékeli a saját munkáját, a ráforditott időt és az eredményt. 

 

Ez az Ingyenes Anyag segít megválaszolni a kérdéseid...

Milyen varrógépet vállasszak?

Téged is ez a kérdés foglalkoztat? Na ebben nem vagy egyedül. Ebből a videóból megtudhatod, hogy milyen szempontok szerint válassz!

Hogyan fűzzem be a varrógépet?

Egyike vagy azon sokaknak, akik azt gondolják, hogy ez egy bonyolult dolog? Ebből a videóból megtudhatod, hogyan kezdj hozzá és mire figyelj. Ha elakadnál, csak szólj!

Hogyan vegyek magamról helyesen méretet?

Videónkból megtudhatod, hogy melyek az alapméretek és hogy milyen méreteket kell levenni magadról ahhoz, hogy megtudd mekkora méretű szabásmintát kell választanod, illetve hogy kiszámolhasd, mennyi anyagra van szükséged, amikor eldöntötted, hogy mit akarsz varrni.

Milyen típusú varrógépek léteznek?

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy a varrógép mellé áldozzanak-e pénzt kiegészítő gépekre? Most megtudhatod, hogy, melyik irányba indulj el. Választék van bőven!

Melyik anyagot melyik ruhához használjam?

Egy kezdő varrónőnek ez valóban nem egyszerű kérdés és teljesen normális, hogy tanácstalan vagy. Tőlünk megtudhatod, melyek a leggyakrabban használt anyagok és azt is, hogy melyik anyagot milyen kreációhoz érdemes használni.

Milyen varrógéptűt használjak?

Neked is feltűnt hogy milyen sokféle varrógéptű létezik és nem látod a fától az erdőt? Most választ kapsz arra, hogy mikor milyen tűt használj ahhoz, hogy szép és tartós legyen a ruhadarab, amit meg akarsz varrni.

A varrás jó az agy számára, a kéz szem koordináció fejlesztésére, továbbá jót tesz az önbecsülésünknek is, amikor javítjuk gyermekeink ruháit, és látjuk, ahogyan újra és újra viselik őket. 

Egy vonzó hobbi gyakran hatékonyabb, mint egy antidepresszáns szedése. A varrás örömszerző, hiszen láthatjuk a végeredményt.

Vásárlóink mondták

Katalin

Éveken keresztül nézegettem anyukám varrógépét, de soha nem volt bátorságom bármit is varrni. Andi videói után kedvet kaptam, hogy kipróbáljam magam és kislányomnak varrtam egy cicás ruhácskát az instant csomagokból. Fantasztikus érzés volt, hogy erre is képes vagyok!

Jázmin

Nem vagyok teljesen kezdő, de több hasznos tippet is kaptam a videó sorozatból. A szabásmintákkal mindig gondban voltam, nagyon örülök, hogy végre úgy készíthetek magamnak ruhát, hogy nem kell attól tartanom, elszabom az anyagot!

Zsófia

Nagyon egyedi a napraforgós ruha, amit magamnak varrtam teljesen kezdőkét! A barátnőim nem akarták elhinni, hogy én készítettem! 🙂

Út a kreativitás felé...

Minden kétséged eloszlatjuk.